VIDEOPRODUKTION

Videoproduktion

Videoproduktion er efterhånden blevet et meget populært værktøj til markedsføring på internettet. Hos Svanefilm kan vi hjælpe netop dig eller din virksomhed med produktion af en eller flere lækre videoer. Vi tilbyder videoproduktion indenfor en lang række forskellige genrer. Så uanset om du står og mangler en flot præsentationsvideo af din virksomhed eller en video fra dit event – så står vi klar til at hjælpe dig. Vi samarbejder dagligt med en lang række forskellige kunder, og har erfaring fra mange forskellige typer af produktioner. 

 

+ 0

Har set videoer produceret af Svanefilm

+ 0

Videoer har Svanefilm produceret

HVORDAN FORLØBER EN PRODUKTION SOM OFTES?

Præproduktion

  • Vi mødes til en kop kaffe… nårh nej, jeg drikker ikke kaffe. Men det forhindrer os ikke i at tage en snak om, hvordan jeg på bedste vis kan producere en video til netop jeres virksomhed. Mødet kan evt. også foregå telefonisk.            
  • Efter vores indledende snak udarbejder jeg et vejledende prisoverslag, som sendes til godkendelse hos dig/jer 
  • Næste skridt i produktionen er ideudvikling. Det er her jeg, ofte i samarbejde med dig/jer, udtænker et koncept for videoen og planlægger optagelserne.

Produktion

  • Så er det tid til selve optagelserne. Jeg kommer susende i min firmabil ud til den aftalte location. Jeg medbringer alt det nødvendige udstyr, der skal til for at få en lækker video i kassen. 

Postproduktion

  • Efter alle optagelserne er kommet i kassen, venter et langt sorterings- og redigeringsarbejde forude. I den sidste del af videoproduktionen bliver optagelserne klippet, redigeret og optimeret til den færdige film. ​
  • Jeg redigerer et udkast til videoen, som jeg så sender til dig, hvorefter du kan komme med eventuelle rettelser. Når videoen er helt færdig, hjælper jeg oftest med upload af videoen til den ønskede platform.
Videoprocess

Hvor lang denne proces er, afhænger jo selvfølgelig af, hvor omfattende en video du ønsker at få produceret. Vores ønske er at være i tæt dialog med dig gennem hele processen, så vi sikrer os, at du får produceret en video, der sidder lige i kassen. 

Rasmus Kirkeløkke Svan

HVORFOR VÆLGE SVANEFILM?

HVORFOR VÆLGE SVANEFILM?